728 x 90

Η μαντάμ με τα ακριβά γούστα, θυμήθηκε να γίνει αντιμνημονιακή!

Επιθέσεις δέχεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη η οποία ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής και διεγράφη από το κόμμα της. Τα ακριβά ….  ρούχα και γούστα της σχολιάζονται αρνητικά στα social media. Θεοδώρα Τζάκρη, μεγάλη επαναστάτρια! γράφει χρήστης του twitter και παραθέτει την ακόλουθη εικόνα: Αντιμνημονιακή με πολύ ακριβά γούσταΟι ακριβές τσάντες Louis Vuitton,

Επιθέσεις δέχεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη η οποία ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής και διεγράφη από το κόμμα της. Τα ακριβά ….  ρούχα και γούστα της σχολιάζονται αρνητικά στα social media. Θεοδώρα Τζάκρη, μεγάλη επαναστάτρια! γράφει χρήστης του twitter και παραθέτει την ακόλουθη εικόνα:

Αντιμνημονιακή με πολύ ακριβά γούστα
Οι ακριβές τσάντες Louis Vuitton, τα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα, τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα σχολιάζουν χρήστες στα social media, μετά την απόφαση της κ. Τζάκρη να καταψηφίσει την κυβέρνηση και να εκδώσει μια άκρως αντιμνημονιακή ανακοίνωση.

Σχόλια θυμίζουν ότι η πρώην υφυπουργός κ. Τζάκρη όταν παρευρέθηκε για να καταθέσει στεφάνι στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην πόλη της Έδεσσας προ διετίας εμφανίστηκε με το στεφάνι στο ένα χέρι και στο άλλο την τσάντα Louis Vuitton ενώ σχόλια προκάλεσε και το ατυχές κόκκινο συνολάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα.
Ως υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ, αλλά κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό (24 κομμάτια) και κοστίζει 6.000 δολάρια.

Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι συνολικά η εμφάνιση της «σταρ» υφυπουργού στον γάμο τουσυναδέλφου της ξεπερνούσε συνολικά τα 10.000 ευρώ αφού στο σύνολο είχε προστεθεί τσάντα Valentino αξίας 2.000 ευρώ.
Αίσθηση προκάλεσε και δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος σύμφωνα με το οποίο σε ταξίδι της στο νομό της η Θεοδώρα Τζάκρη χρησιμοποίησε την αίθουσα VIP του αεροδρομίου και στη συνέχεια επικαλέστηκε δεκαοκτώ διαφορετικές διατάξεις του νόμου για την πληρωμή από το τμήμα προμηθειών του υπουργείου Εσωτερικών των καφέδων της.

Ψήφιζε τα Μνημόνια επί Παπανδρέου
Στήριξε με φανατισμό τον Γιώργο Παπανδρέου στην μάχη της ηγεσίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ανταμείφθηκε αφού ο τότε Πρωθυπουργός την έχρισε υφυπουργό Εσωτερικών στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο το 2009 αφήνοντας στον πάγκο πιο έμπειρα στελέχη. Στήριξε με ενθουσιασμό τα δύο Μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων και ψήφισε και το προηγούμενο Μεσοπρόθεσμο. Γρήγορα δημιούργησε προβλήματα στη συνεργασία της με τον τότε υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Από την θητεία της στο υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν μείνει αποτυπώματα. Φαίνεται όμως ότι παρά το νέον της ηλικίας της δεν απεμπόλησε τα παλαιοκομματικά κουσούρια. Εγινε πανελλαδικά γνωστή όταν η εφημερίδα Αποκαλύψεις έγραψε ότι προσέλαβε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας, στην εκλογική της περιφέρεια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας. Η εφημερίδα δημοσίευσε την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς έως ξαδέλφια. Η ίδια καταδίκασε το δημοσίευμα και απέρριψε τις κατηγορίες.
www.trelokouneli.gr
admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Δείτε επίσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Τελευταία νέα

Top Authors

Πιο σχολιασμένα

Featured Videos