728 x 90

Κάθαρση με λάσπη δεν γίνεται – Οι ανοησίες Κάντα για τον Καράμπελα ξεπερνούν τα όρια

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ Η κάθαρση στους εξοπλισμούς πρέπει να γίνει . Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Και κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει από τους εμπλεκόμενους. Δυστυχώς οι κατηγορούμενοι μιζαδόροι δείχνουν να μην έχουν όρια στην προσπάθειά τους να πέσουν στα μαλακά. Ο Κάντας που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για μίζες στους εξοπλισμούς είναι η

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η κάθαρση στους εξοπλισμούς πρέπει να γίνει . Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Και κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει από τους εμπλεκόμενους. Δυστυχώς οι κατηγορούμενοι μιζαδόροι δείχνουν να μην έχουν όρια στην προσπάθειά τους να πέσουν στα μαλακά. Ο Κάντας που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για μίζες στους εξοπλισμούς είναι η χαρακτηριστικότερη περίπτωση . Δεν διστάζει να πετάξει ονόματα στον αέρα και ταυτόχρονα λάσπη στον ανεμιστήρα. Κι όποιον πάρει ο χάρος. Είτε φταίει , είτε δεν φταίει.Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Παναγιώτη Καράμπελα. Ενός αξιωματικού που έφθασε να γίνει και ΥΦΕΘΑ και για τον οποίον ουδείς μπορεί να πει το παραμικρό για την εντιμότητά του. Με τον κ.Καράμπελα βρεθήκαμε “απέναντι” όσο ήταν ΥΦΕΘΑ και σε πορεία σύγκρουσης για την υπόθεση
της παραίτησης Ζιαζιά από τη θέση του Α/ΓΕΣ . Θα ήταν πολύ εύκολο να αδιαφορήσουμε για την προσπάθεια διαπόμπευσής του η οποία είναι ανεξήγητη. Ο Κάντας αν και έμεινε χρόνια στη θέση που του εξασφάλισε 17 εκατομμύρια (!!!) καταθέσεων φαίνεται ότι δεν έμαθε ποτέ τις διαδικασίες με τις οποίες γίνονται οι εξοπλσιμοί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει για το 4ο Γραφείο στο οποίο την επίμαχη εποχή ήταν επικεφαλής ο Καράμπελας είναι απίστευτες ανοησίες για τις οποίες πρέπει άμεσα να ελεγχθεί και από τους ανακριτές του. Καμία δουλειά δεν είχε το 4ο Γραφείο με την προώθηση των εξοπλισμών και αυτό ο Κάντας είτε το γνωρίζει και παίζει βρώμικο παιχνίδι, είτε είναι ηλίθιος και τόσα χρόνια στο ΥΠΕΘΑ δεν πήρε …μυρουδιά.Συνεπώς καλό είναι να περνάμε από πάρα πολλά κόσκινα όσα λέει ένας κατηγορούμενος μιζαδόρος . Και κυρίως να είμαστε ολοι προσεκτικοί. Αυτό ισχύει και για όσους αξιωματικούς έχει εμπλέξει με την κατάθεσή του ο έτερος κατηγορούμενος για μίζες Πάνος Ευσταθίου.Κάθαρση με λάσπη δεν μπορεί να γίνει στους εξοπλισμούς.

onalert.gr

1 comment
admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Δείτε επίσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

 • Anonymous
  1 Φεβρουαρίου 2014, 1:59 μμ

  Η δυσωδία αυτού του γλοιώδη τύπου έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

  Όλοι οι συνεργάτες του και οι συνυπηρετήσαντες γνωρίζουμε διαχρονικά το ήθος και την εντιμότητα του Παναγιώτη και ήμαστε υπερήφανοι γι’ αυτόν.

  Ως πότε θα ανέχεται η δικαιοσύνη τον κατηγορούμενο ως μιζαδόρο να πετάει λάσπη σε όποιον γουστάρει και κυρίως σε αποδεδειγμένα έντιμους συναδέλφους χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα; (ουδέποτε ο Παναγιώτης συμμετείχε στη διαδικασία λήψεως αποφάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων και αυτά που αναφέρει ο Κάντας είναι είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα)

  Αρκεί μόνο η «ετσιθελική» από αυτόν τον απατεώνα αναφορά σε οποιονδήποτε για εμπλοκή για να φτάσει να τον εκθέσουν κάποιοι βαλτοί δημοσιογράφοι.

  Θα είμαστε στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί .

  REPLY

Τελευταία νέα

Top Authors

Πιο σχολιασμένα

Featured Videos