728 x 90

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ:«Κανένα πρόβλημα με το γήπεδο του ΠΑΣ»

Δηλώσεις του Περιφερειάρχη στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα  Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ξεκαθαρίζει ότι τη νέα σεζόν δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τους «Ζωσιμάδες». Ο κ. Καχριμάνης με δηλώσεις του στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει ή θα γίνουν στο γήπεδο, δίνοντας διαβεβαίωση ότι η

Δηλώσεις του Περιφερειάρχη στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα 
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ξεκαθαρίζει ότι τη νέα σεζόν δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τους «Ζωσιμάδες».
Ο κ. Καχριμάνης με δηλώσεις του στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει ή θα γίνουν στο γήπεδο, δίνοντας διαβεβαίωση ότι η αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε θα κυλήσει ομαλά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Ως Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζουμε τον τοπικό αθλητισμό κι έτσι προβήκαμε στην προγραμματική σύμβαση με το Υπ. Αθλητισμού και θα ακολουθήσει και δεύτερη. 
Συνεργαζόμαστε άψογα με την Επιτροπή Σταδίων και αρχίσαμε παρεμβάσεις σε ό,τι χρειάζεται. 
Ο κ. Ιωαννίδης μας είχε πει ότι θα δώσει 800.000ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, εκ των οποίων οι 480.000; θα ήταν για το «Ζωσιμάδες». 
Με τα χρήματα θα φτιάχναμε το γήπεδο, το ταρτάν κ.α.Όταν παρατηρήσαμε ότι δεν δεσμεύτηκαν τα χρήματα λόγω της αλλαγής Υπουργού, επισκεφθήκαμε τον κ. Ανδριανό, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα μας δώσει τις 480.000, ώστε στην επόμενη περίοδο να αλλάξουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. 

Επίσης, ό,τι παρεμβάσεις χρειάζονται στο ΠΕΑΚΙ θα γίνουν κι αυτές και τελικά σε συνεννόηση με τη ΓΓΑ αναλαμβάνουμε κάποιες δουλειές που θα γίνουν αυτή τη στιγμή για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στη φετινή περίοδο.Ήρθαν και από τη ΓΓΑ και μας έδειξαν ένα μηχάνημα που δυστυχώς για πάρα πολλά χρόνια δεν χρησιμοποιούταν. 
Αυτό το μηχάνημα κάνει τρύπες στον αγωνιστικό χώρο για να φεύγουν εύκολα τα νερά. Με έξοδά της η Επιτροπή Σταδίων έφτιαξε τις ατέλειες που είχε αυτό το μηχάνημα και ευελπιστούμε ότι δεν θα έχουμε προβλήματα με λιμνάζοντα ύδατα. 
Μας έδωσαν επίσης μια ιδέα για το πώς μπορούμε να αποφύγουμε και το πρόβλημα της παγωνιάς, το οποίο θα λυθεί εύκολα.Διορθώθηκαν κάποια κομμάτια φέτος στο «Ζωσιμάδες» και θα αλλάξουν και κάποια στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια θα γίνει κι ένα λίφτινγκ που χρειάζεται όταν έχουμε τις σχετικές χρηματοδοτήσεις. 
Λύνουμε θέματα πάντα σε συνεργασία με την Επιτροπή Σταδίων κι έτσι μέσα στην εβδομάδα θα φύγουν και οι κουβάδες από την οροφή του κλειστού της Λιμνοπούλας. Έχουμε σκέψη να κάνουμε και μία παρέμβαση στο κολυμβητήριο για την θέρμανση, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιμνοπούλας.
Γενικά θέλω να πω μια κουβέντα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αδειοδότησης του γηπέδου. Υπέγραψα την αδειοδότηση για το παιχνίδι της Κυριακής και δεν το έκανα αυθαίρετα, αλλά το 2007 ο τότε ΓΓΑ, κ. Δουβής νομιμοποίησε τις εγκαταστάσεις, αφού ελήφθησαν υπ’ όψιν οι στατικές μελέτες. 
Το 2009 δόθηκαν οδηγίες κι έγιναν οι εγκαταστάσεις προδιαγραφών UEFA, αλλά τότε δεν είχαμε φτιάξει εμείς το χλοοτάπητα. 
Όλα αυτά έγιναν με προδιαγραφές. Δόθηκαν άδειες το 2009 και τώρα όλα τα στοιχεία ξαναμαζεύονται και θα δοθούν σε μία γνωμοδοτική επιτροπή, αλλά εφόσον έχουμε στατικές μελέτες, άδειες οικοδομής από την πολεοδομία για όλο το γήπεδο κτλ, δεν θα έχουμε πρόβλημα. 
Υπάρχει έγγραφο της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών που στις κερκίδες διόρθωσε ό,τι πρόβλημα υπήρχε και διαβεβαιώνω όλο τον κόσμο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο. Το λέω υπεύθυνα γιατί δεν έχουμε πρόβλημα όπως έχουν άλλες ομάδες σε άλλα γήπεδα».
Για την παγωνιά που δημιουργεί πρόβλημα τον χειμώνα στον αγωνιστικό χώρο: «Μας πρότειναν δυο τρόπους, μία με ειδικές συσκευές υγραερίου και μία να αλλάξουμε ένα κομμάτι από το στέγαστρο για να μην πέφτει σκιά στον αγωνιστικό χώρο. 
Ένας κύριος από τη ΓΓΑ, που δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομά του, ο οποίος όμως είναι ειδικός για αγωνιστικούς χώρους, μας είπε ότι εφόσον υπάρχει μηχάνημα που κάνει τρύπες και γίνεται κανονικά η απορροή των βρόχινων νερών, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την παγωνιά. 
Αν υπάρχει όμως, λόγω ομίχλης και πάχνης που πιάνει στα Γιάννενα, τότε θα το αντιμετωπίσουμε με τους παραπάνω τρόπους. Ο ίδιος, όμως, επιμένει ότι θα λυθεί με τις τρύπες και το υγραέριο. Δεν χρειάζονται μεμβράνες και σκέπασμα».
admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Δείτε επίσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Τελευταία νέα

Top Authors

Πιο σχολιασμένα

Featured Videos