728 x 90

Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής έκοψε την Πίτα και γλέντησε παραδοσιακά Ηπειρώτικα.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013 και ώρα 13.00 στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο ” ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ LIVE”, Αγίας Λαύρας 13,Ανω Πατήσια, πραγματοποιήθηκε, ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου και η κοπή της Πίτας, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα και κάτω από τα άσματα της ζωντανής μουσικής του σχήματος ”ΟΙ ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ”, του Δημήτρη Ρίζου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχαρίστησε

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013 και ώρα 13.00 στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο ” ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ LIVE”, Αγίας Λαύρας 13,Ανω Πατήσια, πραγματοποιήθηκε, ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου και η κοπή της Πίτας, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα και κάτω από τα άσματα της ζωντανής μουσικής του σχήματος ”ΟΙ ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ”, του Δημήτρη Ρίζου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχαρίστησε αρχικά όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, Μέλη και Φίλους αυτού, αναφέρθηκε και στα κατωτέρω:
Η σημερινή παρουσία των παρευρισκομένων ,μας δίνει κουράγιο, ώστε να συνεχίσουμε και να φυλάμε Θερμοπύλες, όπως οι πρόγονοι μας ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ειδικά τώρα στις δύσκολες εποχές και τις οικονομικές συγκυρίες, που ζει η χώρα μας. Οι Ηπειρώτες, πάντοτε σε περιόδους Εθνικών και Οικονομικών κρίσεων, υπήρξαν πάντα υποδείγματα Ομοψυχίας, Ενότητας, Αυταπάρνησης και Προσφοράς. Ο πιο
φτωχός τόπος, όχι μόνο της Ελλάδας ολόκληρης, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, δ ώ ρ ι σ ε στη Χώρα, το μεγαλύτερο Πλούτο, όχι για επιδεικτικό Ανταγωνισμό, αλλά από ” άδολο Πατριωτισμό “.Περισσότερο, λοιπόν από ποτέ είναι σήμερα αναγκαίο τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Τοπικό Επίπεδο, να υιοθετήσουμε το Ηπειρωτικό ήθος και να εργαστούμε με ενότητα και πείσμα, για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα μεγάλα κοινά μας προβλήματα.

Εύχομαι σε όλους τόσο εγώ ως Πρόεδρος του Συλλόγου, προσωπικά, όσο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο προσκάλεσε

να προσέλθει κοντά του, Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Προκοπή και δημιουργικότητα. Αφού ευχαρίστησε και πάλι τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν σ’ όλες τις πολυσχιδείς δράσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου, αλλά και στην μεγάλη εκδήλωση που έχει καθιερώσει να διοργανώνει το πρώτο 15/νθήμερο του μηνός Ιουνίου κάθε έτος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ακόλουθοι:
Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κακλαμάνης Απόστολος, ο Αντιπεριφ/χης Βόρειου Τομέα Μανιάτης Κων/νος, οι Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ  Ζηκόπουλος Κων/νος και Τζαρτζούλης Χριστόφορος ,ο Δήμαρχος της Πόλης Γκότσης Ηρακλής, ο Αντιδ/χος καθαριότητας και γεωτεχνικών Τσομπανόγλου Φώτιος, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ν. Ιωνίας ( Ιωνία, Νέα Πνοή νέα άποψη),Μανούρης Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Στεριάδου-Παγκάκη Καλλιόπη, ο Πρόεδρος και ο Αντιπ/δος του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας Στράτης Μανώλης και Καρβέλας Σταύρος μαζί με πολλά μέλη ,ο Πρόεδρος του ΠΑΚΕΠΟ Μακαρωνάς Χρήστος, από το Σύλλογο Ηπειρωτών Πετρούπολης οι Κολονάσιου Ελένη και Τατσάκη Φλωρεντία, εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη, ο Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών και εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Στεριάδη» κος Παγκάκης Γρηγόριος.Το πρώτο κομμάτι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γεωργαλής το αφιέρωσε σ’ όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου και της Ηπείρου. Ανάλογες ευχές έδωσαν οι  παρευρισκόμενοι επίσημοι.
Πριν τελειώσει όλο το τελετουργικό ο Πρόεδρος του Συλλόγου κάλεσε και τον πρώην πρόεδρο ΚΑΡΑΒΙΔΑ Νίκο, για έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ παράλληλα ο Σύλλογος επιθυμώντας να έχει καλές και αγαστές σχέσεις και καλή συνεργασία με όλους τους επιχ/τιες της πόλης μας, αλλά και να στηρίζει και όλους τους ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ επιχ/τίες και ειδικότερα τους νέους, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στο Σύλλογο.
Τελειώνοντας παρέδωσε  τα μικρόφωνα στην ορχήστρα ώστε να ξεκινήσουν οι χοροί όπως ξέρουν να γλεντούν οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ξεχνώντας για λίγο τα βάσανα και τις σκοτούρες που όλους μας απασχολούν. Την έναρξη του χορού ξεκίνησε το μουσικό σχήμα με ένα τραγούδι της ξενιτιάς.  
Η έκπληξη δε που μας είχε ετοιμάσει το Δ.Σ. του Συλλόγου, ήταν η ύπαρξη του χορευτικού τμήματος από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με χοροδιδάσκαλο τον ΜΠΟΤΣΑΡΗ Θεόδωρο, το οποίο χόρεψε όμορφα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου στη συνέχεια ,συνεπικουρούμενος από τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, έσυρε πρώτος το χορό και στην συνέχεια άρχισαν να σηκώνονται και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες νυχτερινές ώρες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο 
admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Δείτε επίσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Τελευταία νέα

Top Authors

Πιο σχολιασμένα

Featured Videos