728 x 90

«Lets’ do it» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση «Lets’ do it»  «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα» Μαζικά ανταποκρίθηκαν φορείς και πολίτες και της Ηπείρου στην πρόσκληση  της  εθελοντικής δράσης «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα» συμμετέχοντας ενεργά   στην πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού όλων των χώρων οικισμών , πόλεων, αλσυλίων , πάρκων , παραθαλάσσιων και

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση «Lets’ do it»  «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα»
Μαζικά ανταποκρίθηκαν

φορείς και πολίτες και της Ηπείρου στην πρόσκληση  της  εθελοντικής δράσης «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα» συμμετέχοντας ενεργά   στην πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού όλων των χώρων οικισμών , πόλεων, αλσυλίων , πάρκων , παραθαλάσσιων και παραλίμνιων περιοχών και κάθε τόπου της περιοχής τους που ήθελε καθάρισμα.

Με πολύ διάθεση αλλά και με  κέφι και ζωντάνια δε φορείς αλλά και απλοί πολίτες από το πρωί καθάριζαν τις περιοχές τους. Μικροί και μεγάλοι  ακούραστα ,ακατάπαυστα και εθελοντικά εργάστηκαν για ένα καθαρό περιβάλλον.
Στην Πρέβεζα με τη συμμετοχή και του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών  καταχωρίστηκε η Κυανή Ακτή.
Ενώ στον Άγιο Θωμά ο Σύλλογος Γυναικών ανέλαβε να

καθαρίσει  την 

περιοχή του.
 Στην Πρέβεζα  σήμερα με μπροστάρη τη   Δ.Ε.Υ.Α. συμμετείχε και η  Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας  καθαρίζοντας τα εξωτερικά τείχη του Κάστρου στον Άγιο Ανδρέα, η Χορωδία Αρμονία τον Ανθόκηπο , ο Εμπορικός Σύλλογος ανέλαβε  τον καθαρισμό  του Ιστορικού Κέντρου αλλά

και την δενδροφύτευση στην περιοχή του και Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικα το Μονολίθι. Ας το πάρουμε λοιπόν όλοι απόφαση και να κρατήσουμε καθαρό τον τόπο μας, ας κρατήσουμε καθαρές τις περιοχές που με τόσο διάθεση και κόπο τα μέλη τόσων φορέων παράγοντες και απλοί πολίτες εργαζόμενοι αποτελεσματικά καθάρισαν.

Ας γίνει αντιληπτό πως  μόνο έτσι όλοι μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε να αναδείξουμε και να προβάλλουμε όλες τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Πρέπει όλοι μας να συνηθίσουμε  σε ένα νέο τρόπο ζωής με καθημερινές  συνήθειες που πρώτα

ξεκινούν από το  ίδιο μας το σπίτι  εμπεδώνονται στο σχολείο και  βασίζονται σε  συνειδητές επιλογές οι οποίες σέβονται την  φύση και μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Η σημερινή εκστρατεία καθαριότητας είχε απήχηση σε όλη τη χώρα και φυσικά σε όλη την Ήπειρο.

Όχι μόνο στην Πρέβεζα αλλά και στη Θεσπρωτία, Ηγουμενίτσα

, Συβότα, Φιλιάτες και στην Παραμυθιά όπου έκαναν και τη μεγαλύτερη μπλούζα, στην Άρτα και φυσικά στα Γιάννινα όλοι έδωσαν το παρών στο μεγάλο προσκλητήριο καθαριότητας με χαρά και κέφι και καθάρισαν πλατείες άλση κήπους και ακτές δημιουργώντας την αίσθηση ότι ο τόπος μας έγινε καλύτερος.

Στο Πέραμα με επικεφαλής τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, το Τοπικό Συμβούλιο , την «Προοδευτική», τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Τον Πολιτιστικό Σύλλογο συμμετείχαν στη δράση του Δήμου ”LET’S DO IT IOANNINA”  και μικροί και μεγάλοι  βοήθησαν να καθαριστεί το ανάχωμα Αμφιθέας, το δασάκι στην πλαγιά Εθνικής-Αμφιθέας-Ντραμπάτοβας, το Νησί και (με βάρκες) τη λίμνη, τους δρόμους, την πλατεία και το Δημοτικό Σχολείο Περάματος.
Όμορφες εικόνες δημιουργικής δράσης για να ζούμε σε έναν καλύτερο και καθαρότερο τόπο.
Μακάρι αυτό να γίνει κοινή συνείδηση καθημερινή λειτουργία κι όχι ετήσια εκδήλωση που όχι την επομένη αλλά την ίδια κιόλας μέρα έχει ξεχαστεί.
admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Δείτε επίσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Τελευταία νέα

Top Authors

Πιο σχολιασμένα

Featured Videos